Hoppa till sidans innehåll

Trevlig sommar!

31 MAJ 2020 21:53
Kick-off planerad till 14 augusti - Save the date! Och glöm inte att anmäla dig till KKS uppstartsläger v33
  • Uppdaterad: 20 JUN 2020 20:06

Hej!

Vi hoppas att alla har haft en riktigt härlig konståkningssäsong, en riktigt trevlig midsommar och vi önskar alla en fin sommar!

Uppstartsläger v33
Den 30/6 är sista dagen för att anmäla sig till KKS-uppstartsläger. Om du inte redan är anmäld - Passa på att anmäla dig nu 🙂 Inbjudan och anmälan finns här  

Kick-off 14 augusti
På eftermiddagen/kvällen den 14 augusti - sista dagen på uppstartslägret, planerar vi en kick-off för våra tränings- och tävlingsåkare i klubben. 
Håll denna eftermiddag/kväll ledig så att du kan vara med på kick-offen! Alla åkare är välkomna på kick-offen, oavsett om du varit med på uppstartslägret eller inte. Mer information om aktiviteten kommer längre fram.
Tränare i Skridskoskolan
Tack alla ni fantastiskt duktiga tränare och hjälptränare som har arbetat i Skridskoskolan under säsongen! Ert arbete är mycket uppskattat och otroligt värdefullt för klubben och konståkningen!
 
Om du inte har arbetat i Skridskoskolan tidigare, men skulle vilja börja arbeta som tränare, eller prova på att vara hjälptränare - hör av dig till This is a mailto link Så kan vi berätta mer om vad tränarjobbet innebär och vilka utbildningar klubben kan erbjuda. 
 
Övrigt
Vi kommer under sommaren att påbörja pusslet med grupper och gruppindelning - och skulle därför vara tacksamma om du som redan nu vet att du inte kommer att fortsätta åka i KKSollentuna hör av dig till This is a mailto link senast den sista juli.
 
Glad sommar!
 
Vänliga hälsningar
Styrelsen
KKSollentuna
Skribent: Karin Queseth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info