Hoppa till sidans innehåll

Träning och Coronainformation

18 MAR 2020 22:09
Information rörande träning i KKSollentuna nu under våren.
Virus, Läger och Vårshow.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 22:09

Vi har idag en speciell situation i världen, med ett nytt virus. Det är, precis som tidigare, viktigt att visa hänsyn och inte träna när man är sjuk. Se tidigare information angående Coronaviruset som KKSollentuna publicerade på hemsidan https://www.konstakning.com/Nyheter/KKSnyheter/informationangaendecoronaviruset/

 

KKSollentuna följer de riktlinjer och rekommendationer som ställs på oss som klubb. Men, det är också viktigt att alla tar ansvar för varandra och att vi alla följer de regler och rekommendationer som finns. Läs gärna mer om Covid -19/Corona hos Folkhälsomyndigheten.

 

KKSollentuna hoppas att vi kan fortsätta med vår träningsverksamhet under våren. Kommer det nya besked angående träning, aktiviteter eller att samla ungdomar i träningsgrupper – så kommer vi att följa de nya reglerna och rekommendationerna.

 

Träning

Träningen kommer att fortsätta som planerat. Tänk på att minimera risken att virussmittan ska spridas. Tvätta händerna noga, det finns handsprit i ishallen. Är man sjuk – så stannar man hemma från träningen! Läs gärna mer hos Folkhälsomyndighetens eller Region Stockholm.

 

Läger

KKSollentuna har under våren planerat in fyra läger.

  • Påsklovsläger, v15
  • Majläger, v19-23
  • Kvällsläger, v24
  • Sommarläger, v25

Vi räknar med att kunna hålla dessa läger!

Du hittar mer information och anmälningslänk till lägren på vår hemsida. https://www.konstakning.com/Arrangemang/lager/pasklovslager/ https://www.konstakning.com/Arrangemang/lager/sommarlager/

 

Beroende på hur Corona-situationen utvecklas, så kan något av lägren komma att ställas in med kort varsel.

Vi vill därför informera er redan nu att vi inte kommer att ta betalt för läger som inte blir av. Tänk på att avanmäla i så god tid som möjligt om du skulle bli sjuk och inte kan delta på de läger du anmält dig till.

 

Vårshowen är inställd

Då vårshowen samlar många personer i ishallen, och det finns risk att flera som besöker vårshowen tillhör någon av riskgrupperna – kommer vi att ställa in den planerade Vårshowen. Vi tar nya tag till nästa vår och hoppas på en riktigt fin show 2021!

 

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Vänliga hälsningar
Styrelsen
KKSollentuna

 

Skribent: Styrelsen KKSollentuna
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info