Hoppa till sidans innehåll

Stora omklädningsrummet

08 NOV 2021 20:48
Då vi fortsätter att ha stora omklädningsrummet öppet för våra tränings- och tävlingsåkare har vi skapat ett städschema - vi använder och tar hand om klubbens utrymmen gemensamt!
  • Uppdaterad: 08 NOV 2021 20:48

Under försäsongen fram till nu har vi provat att öppna upp stora omklädningsrummet för samtliga åkare inom KKS. Överlag ser vi att det fungerat väl och att det stärkt sammanhållning mellan våra åkare vilket gör att vi kommer fortsätta med detta framöver 😊

Påminn era barn och ungdomar om vikten av att ALLTID stänga dörrarna efter sig då det varit lite si och så med det periodvis.

Från och med denna vecka, v.45, startar vi med ett städschema för dessa ytor (stora omklädningsrummet, duscharna och toaletterna i anslutning) då KKS gemensat ansvarar för städningen av dessa.

Nedan finner ni ett schema över kommande veckor där vi satt ansvaret gruppvis. Det bästa är att genomföra städningen mot slutet av veckan (tor-sön) och eftersom grupperna tränar lite olika dagar får åkarna i gruppen prata ihop sig kring vilken dag som passar bäst att ta hand om detta. Vi uppmuntrar att städningen görs gemensamt av åkarna i gruppen då vi tror att det hjälper till med sammanhållning och ansvarskänslan för de gemensamma ytorna, vi ber dock alla föräldrar att stötta med planering och genomförande framför allt i de grupper med många yngre åkare.

Städschema

Städinstruktioner

Vi påminner om de regler som gäller fortsatt;

  • Koden till omklädningsrummet är hemlig, denna skall hållas internt inom klubben. Tänk på att inte hojta koden till varandra i korridoren och om man tror att någon annan utanför vår klubb har upptäckt koden ska tränarna meddelas omgående. Om du inte har koden än, fråga din tränare på nästa träning.
  • Finns det inte plats i det stora omklädningsrummet när man kommer tar man sin back och sätter sig i något av de andra tilldelade omklädningsrummen.
  • Av säkerhetsskäl, ska dörren till omklädningsrummen ALLTID vara stängd. Sista personen som lämnar omklädningsrummen ska alltid kontrollera att dörrarna är låsta. Gallerdörren till stora omklädningsrummet kan vara lite trög, viktigt att dra till den ORDENTLIGT. Det ligger mycket värdesaker i omklädningsrummen, inklusive skridskor, därför är detta otroligt viktigt. Det är inte kul för någon om man skulle bli av med något.
  • Allas backar är privata. Vi lånar inte saker ur någon annans back utan att fråga.
  • Man får inte förvara mat eller frukt i sin back i omklädningsrummet
  • Alla ansvarar för att plocka i ordning efter sig och lämna omklädningsrum och toaletter rena och snygga även om vi har ett städschema.

 

Utöver ovan är det viktigt att tänka på att vi fortfarande befinner oss i en pandemi även om FHM släppt restriktionerna förespråkar vi fortsatt att tänka på att hålla avstånd, tvätta händer noggrant och ofta. Häng inte i omklädningsrummet i "onödan" utan ta din back, byt om och gå ut i ishallen. Viktigast av allt, kom inte till träning om du känner minsta symptom.

Om man vill förvara sina skridskor i omklädningsrummet och ännu inte har en back, mejla till This is a mailto link och skriv namn och grupp så fixar vi en back till er.

Det är självklart inte tvingande att förvara sina skridskor i omklädningsrummet men alla får om man vill.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info