Hoppa till sidans innehåll

KKS Årsmöte 2020

22 AUG 2020 11:04
Välkomna till KKS Årsmöte söndagen den 6 september klockan 18:00.
  • Uppdaterad: 22 AUG 2020 11:04

Årsmöte 2020

Tid: 6 september, kl 18:00
Plats: Digitalt möte, inbjudan skickas via Teams


Kom och hör hur året har gått. Hjälp till med att utse en ny styrelse. Kom med idéer om vad vi kan göra bättre och dela med dig om vad du tycker är bra.

På grund av Coronasituationen och för att minska risken för smittspridning, väljer vi att genomföra årsmötet digitalt detta år. Vi hoppas på förståelse för detta och hoppas att vi till nästa säsong kan genomföra ett fysiskt möte, på samma sätt som tidigare.

 


Länk för att delta på mötet

Vi kommer under helgen att mejla ut inbjudan till mötet. Om du inte har fått en mötesinbjudan, eller önskar få den till en annan e-postadress än den vi har i medlemsregistret - hör av dig This is a mailto link 


Ur stadgarna:

Medlem som har fyllt 15 år och har betalt förfallna medlemsavgifter senast den 1 januari det år årsmötet hålls har yttranderätt, förslagsrätt och rösträtt vid årsmötet.

För medlem som inte har fyllt 15 år och har betalt förfallna medlemsavgifter senast den 1 januari det år årsmötet hålls har vårdnadshavaren yttranderätt, förslagsrätt och rösträtt för sitt barns räkning vid årsmötet.

Rösträtt är personlig och får inte överlåtas i annat fall än för vårdnadshavare nämnd ovan.

Medlem som inte har rösträtt har dock yttranderätt och förslagsrätt. Yttrande och förslagsrätten kan ske genom befullmäktigat ombud.


Motioner

Motion till årsmötet kan väckas av enskild medlem. Motion ska vara styrelsen tillhanda senast en vecka före årsmötet. Styrelsen ska ange yttrande över inkommen motion inför årsmötet.

Skribent: Karin Queseth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info