Hoppa till sidans innehåll

Implementering av gruppstruktur i KKS

05 MAJ 2021 21:35
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2021 21:35

Under vintern och våren har KK Sollentunas styrelse arbetat med att sätta tydlig grund kring hur vi som förening resonerar kring nivåindelning, vad våra åkare och medlemmar erbjuds och kan förvänta sig samt vilka förväntningar som finns från klubbens sida. I sig är detta inget nytt men vi ser vikten av att formalisera, tydliggöra och kommunicera detta alla åkare, medlemmar och tränare för att skapa en tydlighet och trygghet för alla.  


Strukturen kommer under våren gås igenom med alla våra tränare och åkare inom tränings och tävlingsgrupperna samt på våra föräldramöten vid uppstarten av kommande säsong.  


Under Maj månad kommer vi skicka ut en enkät via mejl till tränings och tävlingsgrupperna där ni har möjlighet att delge eventuella frågor och funderingar.  


Styrdokumentet skall vara ett levande dokument som kommer revideras och uppdateras kontinuerligt. Via denna länk kan ni ta del av styrdokumentet i sin helhet.  


Dokumentet är indelat i sju olika nivåer och inom de flesta nivåer finns det två eller flera grupper. Det som listas direkt under huvudnivån är det som gäller övergripande för samtliga grupper inom nivån och i de fall någon av grupperna har ett tillägg finns det direkt under gruppen.  


Vi hoppas att ni alla tar er tid att läsa igenom dokumentet och vi tar tacksamt emot frågor och funderingar i enkäten som kommer i Maj.  


Varma hälsningar  
KKS Styrelse

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info