Hoppa till sidans innehåll

Träningschema och grupper


Schemaändringar

Inga aktuella

Schema och gruppindelning - Huvudsäsong
Läs mer om KKS säsongsplanering våren 2022

Grupper huvudsäsonguppdaterad 8/1-22

Schema vecka 19

Schema vecka 20

Schema vecka 21

 

Schema och grupper för extern fys

Under vårterminen kommer vi fortsätta med den externa fysen för de som deltagit under höstterminen. Den pågår från 24/1 till den 4/4.

Schema och grupper extern fysuppdaterad 23/1

Schema och grupper för dans

Under huvudsäsongen kommer grupperna Walley, Euler, Treahopp och Lutz ha dans på tisdagar. Gruppindelning för dans samt schema hittar ni nedan.

Schema och grupper dansuppdaterad 9/1-22

Open-Ice - Ta igen träning

Från och med V2 har vi tagit bort den timmen som hette open ice i schemat. Detta pga att vi sett att inte så många som vi trott deltagit på dessa pass. Vi har istället nu på de grupper där vi vet att åkare missar träning pga skola lagt till ett pass som heter "ta igen tillfälle". 
Missar du träning pga skolan och åker i en grupp som inte har fått ett sådant tillfälle så hör av dig till This is a mailto link så ser vi till att du också får ett. 


Ishall

Vill man se vilken ishall vi tränar i finns veckoscheman för detta på sollentuna hockeys hemsida under fliken för istider

Säker träning
Vi vill påminna alla om att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, meddela tränare samt påminna varandra om vikten av att hålla avstånd. Våra trivelregler

Schemabyten under säsongen
Under året byter åkarna träningstider flera gånger. Det beror på att vi har olika möjligheter att få tillgång till istider under olika delar av året. Förutom det grova schemat för en säsong så blir det också ofta ändringar i och med skolloven. Då är det läger, antingen hemma på Sollentunavallen eller på andra platser.
Uppdaterad: 12 MAJ 2022 12:43
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info