Hoppa till sidans innehåll

Konståkningsskolan VT21


Konståkningsskolan riktar sig till barn som redan kan åka skridskor och vill lära sig konståkning, barn som behöver träna på att åka skridskor än är välkommen till vår skridskoskola. I konståkningsskolan tränar vi både på och utanför isen för att lägga en bra grund för fortsatt konståkningsträning och eventuellt börja tävla i konståkning.

 Anmäl dig till vårterminens konståkningsskola här

Träningtillfällen VT21
Lördagar: Is kl 8:00-8:40 och Fys 8:45-9:30
OBS! Träningstiderna kan komma att korrigeras. Uppdaterat schema för alla våra grupper hittar ni här

Konståkningsskolan startar i februari. Startdatum meddelas här och via mail till deltagare så fort vi vet vilka restriktioner som kommer påverka vårens verksamhet.

Avgifter
Medlemsavgift 300 kr samt träningsavgift på 2000 kr faktureras den e-mailadress ni anger i anmälan. För barn som deltagit under höstterminen betalar man endast träningsavgiften.

Grupper
I konståkningsskolan samt i fortsatt tränings- och tävlingsverksamhet delas barnen in i grupper främst efter kunskap för att kunna få så individanpassad träning som möjigt.

Utrustning
I Konståkningsskolan behöver barnen för is-träningen en konståkningsskridsko, hjälm/huvudskydd om man klarat M8, vantar, varma och figurnära kläder. Observera att kläderna behöver vara rena då grus och sand som hamnar på isen orsakar onödiga fall och i värsta fall skador. Vi rekomenderar att ni investerar i en riktig konståkningsskridsko (köps i speciell konståkningsbutik) för att underlätta inlärning. Barnen behöver sin egen utrustning då klubben inte har möjlighet att tillhandahålla detta.

För fysträningen behövs gympaskor, hopprep och "kläder efter väder" då vi oftast tränar utomhus på vallenområdet.

Våruppvisning
Normalt avlutar vi terminen med en uppvising, i rådande situation får vi se om och hur en uppvisning kan genomföras.

Uppdaterad: 27 NOV 2020 13:26 Skribent: Karolina Degermo
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info