Hoppa till sidans innehåll

Konståkningsskolan HT20


Konståkningsskolan startar lördagen den 3e oktober!

Konståkningsskolan riktar sig till barn som redan kan åka skridskor och vill lära sig konståkning, barn som behöver träna på att åka skridskor än är välkommen till vår skridskoskola. I konståkningsskolan tränar vi både på och utanför isen för att lägga en bra grund för fortsatt konståkningsträning och eventuellt börja tävla i konståkning. Anmälan till höstens konståkningsskola är fortfarande öppen, länk till anmälan hittar ni här.

Läs mer om konståkningsskolan nedan

Träningtillfällen HT20
Lördagar: Is kl8:00-8:40 och Fys 8:45-9:30

Konståkningsskolan tränar under hela höstterminen med start 3e oktober fram till jul med ett uppehåll under hörstlovet (V44) då klubben arrangerar stjärntävlingen monsterstjärnan.

Avgifter
Medlemsavgift (bestäms av årsmötet i september) samt träningsavgift på 2000kr faktureras den e-mailadress ni anger i anmälan

Grupper
I konståkningsskolan samt i fortsatt tränings- och tävlingsverksamhet delas barnen in i grupper främst efter kunskap för att kunna få så individanpassad träning som möjigt.

Utrustning
I Konståkningsskolan behöver barnen för is-träningen en konståkningsskridsko, hjälm/huvudskydd om man klarat M8, vantar, varma och figurnära kläder. Observera att kläderna behöver vara rena då grus och sand som hamnar på isen orsakar onödiga fall och i värsta fall skador. Vi rekomenderar att ni investerar i en rikgit konståkningsskridsko (köps i speciell konståkningsbutik) för att underlätta inlärning. Barnen behöver sin egen utrustning då klubben inte har möjlighet att tillhandahålla detta.

För fysträningen behövs gympaskor, hopprep och "kläder efter väder" då vi oftast tränar utomhus på vallenområdet.

Juluppvisning
Vi planerar för en juluppvisning i slutet av terminen och återkommer med mer information om det går att genomföra denna termin.

Uppdaterad: 02 SEP 2020 16:39 Skribent: Karolina Degermo
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info