Hoppa till sidans innehåll

Hämtning och lämning vid Sollentunavallen


VISA OMTANKE TILL VARANDRA

Vi följer myndigheternas rekommendationer och uppmanar till fortsatt försiktighet vid folksamlingar och håll avstånd. Vi uppmanar därför: 

  • Barnen hämtas och lämnas utanför ishallen i så stor utsträckning som möjligt. Barnet lämnas vid caféentrén och hämtas vid spelarentrén. Vi kommer ha funktionärer och tränare på plats som följer barnen till och från isen.
  • Endast en förälder/vuxen per barn får följa med in i ishallen till en början om behov finns. Vi uppmanar att man inte dröjer sig kvar i ishallen under lektionstid för att minska risk för smittspridning. Föräldrar får endast befinna sig på läktaren om man behöver stanna kvar.
  • Barn i skridskoskolan byter om till skridskor med fördel utanför ishallen där vi ställer upp bänkar. Viktigt med hårda skydd på skenorna så de inte blir förstörda när barnet går till isen. Om man byter om inne i ishallen ska man sitta på läktaren och hålla ordentligt avstånd till varandra.
  • Tvätta händerna med tvål och vatten ofta
  • Avstå en lektion om någon i familjen eller barnet har feber, förkylningsbesvär, hosta eller luftvägsbesvär, även om det inte finns en koppling till coronaviruset.
Uppdaterad: 17 SEP 2020 08:44 Skribent: Ulrika Fridsell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info