Hoppa till sidans innehåll

Allmän information


Våra grupper och anmälan

Vi startar nybörjargrupper och fortsättningsgrupper i skridskoskolan och konståkningsskolan varje år, höstterminen startar i september/oktober och vårterminen startar i januari. 

Anmälan för skridskoskolan och konståkningskolan för hösten 2022 är öppnas upp i augusti/september.

Plats
Vi håller till i ishall A Sveab arena på Sollentunavallen cirka 15 minuters promenad från Sollentuna centrum.

Ingång till ishall A sker via caféentrén och utgång via spelarentrén för att få ett bättre flöde och undvika trängsel vid entren vid de olika träningstiderna.

I ishallen gäller följande under lektion

  • Barn i skridskoskolan som byter om inne i ishallen ska sitta på läktaren. Viktigt med hårda skydd på skenorna så de inte blir förstörda när barnet går till isen. 
  • Barn i konståkningsskolan byter om till skridskor i anvisat omklädningsrum alt i ishallen. Föräldrar får inte visats inne i omklädningsrummen.
  • Barnen samlas strax före lektion vid anvisad plats i tilldelad grupp och ropas upp av tränaren, gruppen går därefter gemensamt till isen för lektionsstart.
  • För att göra träningen så bra som möjligt är föräldrar välkomna att sitta på läktaren eller vänta i anslutning till hallen.
  • Avstå en lektion om barnet har hosta, förkylning- eller luftvägsbesvär.

Kansli och värdar i ishallen
KonståkningsKlubben i Sollentuna har ett kansli en trappa upp (ingång spelare) som är bemannat av ideella funktionärer lördagar kl.10-12, om ingen finns på plats sök då upp våra värdar som finns i ishallen när skridskoskolan har träning.

Shower en del av skridsko- och konståkningsskolan
Till julavslutning och våravslutning deltar alla grupper i en avslutningsshow och får visa upp sina nya kunskaper för publik.

Information och vår kontakt med er föräldrar
Större delen av informationen som rör skridskoskolan och konståkningsskolan kommer att skötas via hemsida . I vissa fall kommer vi skicka ut information via mail, kontrollerar ert spamfilter så att inte informationen fastar. Mail skickas från This is a mailto link och This is a mailto link.

Läs gärna också vår informationsfolder om oss: KKS infofolder

Vid frågor gällande skridsko- och kontståkningsskolan är ni välkomna att höra av er till This is a mailto link.

Information in english

Uppdaterad: 17 SEP 2020 08:44 Skribent: Ulrika Fridsell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info