Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskolan VT21


Skridskoskolan riktar sig till alla barn som vill lära sig grunderna i skridskoåkning genom lek och rörelse samt att ha kul och trivas i ishallen! Vi har grupper för alla åldrar, nybörjare och för dem som redan kan åka men vill lära sig mer. Våra grupper leds av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma sätt.

Anmäl dig till vårterminens skridskoskola här

Träningtillfällen VT21
Träningstider på lördagar kl 10:10-10:50 eller 11:05-11:50

Skridskoskolan tränar 10 tillfällen under vårterminen och startar i februari. Startdatum meddelas här och via mail till deltagare så fort vi vet vilka restriktioner som kommer påverka vårens verksamhet.

Avgifter
Medlemsavgift 300kr samt träningsavgift på 1200 kr faktureras den e-mailadress ni anger i anmälan. För barn som deltagit under höstterminen betalar man endast träningsavgiften.

Grupper
För att minska smittspridning kommer vi i år ha mycket färre åkare på isen, det innebär att det kommer vara större spridning i både ålder och kunskap i gruppern. Vi strävar efter att skapa så jämna grupper som möjligt och utgår efter hur individerna i gruppen fungerar tillsammans.

Utrustning
I skridskoskolan behöver barnen stadiga och slipade skridskor, hjälm, vantar och varma, smidiga och rena kläder (grus och sand som hamnar på isen orsakar onödiga fall och i värsta fall skador). Barnen behöver sin egen utrustning då klubben inte har möjlighet att tillhandahålla detta.

Terminsavslutning
Normalt avslutar vi terminen med en uppvisning för alla klubbens åkare. I dagsläget vet vi inte om det kommer gå att genomföra någon uppvisning våren 2021, mer information kommer publiceras här på hemsidan när vi vet vilka restriktioner och rekomendationer som gäller för våren.

Uppdaterad: 27 NOV 2020 13:04 Skribent: Karolina Degermo
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info