Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskolan


Skridskoskolan riktar sig till alla barn som vill lära sig grunderna i skridskoåkning genom lek och rörelse samt att ha kul och trivas i ishallen! Våra grupper leds av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma sätt.

Vi har grupper för barn från 4 års ålder upp till 10 år, nybörjare och för dem som redan kan åka men vill lära sig mer. Äldre barn och ungdomar som vill lära sig åka skridskor eller som vill lära sig mer är välkomna att söka till vår konståkningsskola.

Förkunskaper
För att delta i skridskoskolan behöver man inte kunna åka skridskor men barnet behöver  kunna gå/stå själv på isen samt klara sig utan föräldrar under lektionstiden.

Grupper
Vi har nybörjargrupper och fortsättningsgrupper för barn från 4 år upp till 10 år. Besked om vilken grupp och träningstid barnet blir placerad i meddelas vid terminens start

Anmälan och Träningstillfällen 
Terminstart för hösten sker i september/oktober 2022. Anmälningsformulär kommer att lägga ut i augusti månad. Träningstillfällen är ca 10 gånger på lördagar (vissa lördagar kan träning flyttas/ändras på grund av tävling, arrangemang eller lov). 

Utrustning för träning
I skridskoskolan behöver barnen följande: utrustning

Har ni frågor gällande skridskoskolan kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 13 NOV 2021 19:35 Skribent: Ulrika Fridsell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info