Hoppa till sidans innehåll

Skridsko- & Konståkningsskola


Välkomna till KKSollentunas
Skridskoskola och Konståkningsskola

Nya grupper startar V45, läs mer under fliken för
skridskoskolan ht20

 

Vi startar nybörjargrupper i skridskoskolan i början av oktober och i början av januari.  Antalet platser är begränsade och prioriteras utifrån anmälningsdatum. 

Konståkningsskolan är ny för HT20 och har begränsat antal platser.

I menyn till vänster hittar du  bland annat information om skridskoskolan och konståkningsskolan.

Mål
Målet med skridskoskolan är att du ska lära dig grunderna i skridskoåkning/konståkning, samt att ha kul och trivas i ishallen!

I konståkningsskolan är målet att lära sig grunderna i konståkning och få känna på vad det innebär att träna och ev tävla i konståkning. Läs mer om konståkningsskolan här

I ishallen
Skridskoskolan byter om på läktaren, kom ihåg att hålla goda avstånd! För att göra träningen så bra som möjligt för barnen är föräldrar välkommna på läktaren eller vänta i anslutning till hallen. Barnen kan focusera bättre på träningen och vi skapar en bättre inlärningsmiljö om de som följer med barnen till träningen förflyttar sig ur barnens blickfång.

Plats
Vi håller till i ishallen på Sollentunavallen cirka 15 minuters promenad från Sollentuna centrum.

Kansli och butik
Väl på plats i ishallen finns KonståkningsKlubben i Sollentunas kansli en trappa upp. Där försöker vi ha personal på plats i samband med skridskoskolans träning. På kansliet finns även KKS-butiken. Där kan man hitta t.ex. andrahands-dräkter och andrahands-skridskor till salu.

Information
Större delen av informationen som rör skridskoskolan kommer att skötas via hemsidan. I vissa fall kommer vi dock att skicka ut information via mail, då vi skickar mail till flera grupper samtidigt är det viktigt att ni kollar ert spamfilter. Mail kan skickas från respektive tränare men även This is a mailto linkThis is a mailto link.

För frågor gällande skridskoskolan är ni välkomna att höra av er till This is a mailto link.

 

Uppdaterad: 03 AUG 2018 10:08 Skribent: Karolina Degermo

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info