Hoppa till sidans innehåll

Skridsko- & Konståkningsskola


Våra grupper

Vi startar nybörjargrupper och fortsättningsgrupper i skridskoskolan och i konståkningsskolan varje år, höstterminen startar i september/oktober och vårterminen startar i januari.

I skridskoskolan lär man sig grunderna i skridskoåkning genom lek och rörelse. I konståkningsskolan går man vidare och lär sig grunderna i konståkning och får känna på vad det innebär att träna och ev tävla i konståkning.

Anmälan
Anmälan för skridsko- och konståkningsskolan våren 2022 är stängd, våra platser är fulltecknade.

Plats
Vi håller till i ishallen Sveab arena på Sollentunavallen cirka 15 minuters promenad från Sollentuna centrum.

I ishallen
Samtliga byter om på läktaren, kom ihåg att hålla goda avstånd i och med pandemin! För att göra träningen så bra som möjligt för barnen är föräldrar välkommna på läktaren eller vänta i anslutning till hallen.

Kansli och värdar i ishallen
KonståkningsKlubben i Sollentuna har ett kansli en trappa upp (ingång spelare) som är bemannat av ideella funktionärer lördagar kl.10-12, om ingen finns på plats sök då upp våra värdar som finns i ishallen när skridskoskolan har träning.

Shower en del av skridsko- och konståkningsskolan
Till julavslutning och våravslutning deltar alla grupper i en avslutningsshow och får visa upp sina nya kunskaper för publik.

Information
Större delen av informationen som rör skridskoskolan och konståkningsskolan kommer att skötas via hemsidan. I vissa fall kommer vi skicka ut information via mail, kontrollerar ert spamfilter så att inte informationen fastar. Mail skickas från This is a mailto link och This is a mailto link.

Vid frågor gällande skridsko- och kontståkningsskolan är ni välkomna att höra av er till This is a mailto link.

Information in english

 

Uppdaterad: 15 MAR 2021 23:09

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info