Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Angelica Nylén är huvudtränare i KK Sollentuna från och med säsongen 2017/2018.

Angelica har själv tävlat både som singelåkare och i synkro. Hon har arbetat som tränare sedan 2005 och har Svenska konståkningsförbundets högsta tränarutbildning steg IV. Dessutom har hon gått utbildningen till Teknisk Specialist och anlitas av Stockholms Konståkningsförbund som kursföreläsare.


 

Amy Samuelsson har jobbat med skridskoskolan sedan 2012 och 2014 började hon jobba som tränare till våra konståkningsgrupper. Hon har grund utbildning enligt SKF och är även utbildad stjärntävlingsbedömare. Hon hjälper till som koreograf för klubbens yngre åkare.


 

Fanny Wik har arbetat som tränare i klubben sedan 2013 och har steg 1B enligt SKF samt är utbildad domare. 


 

 

Josh Spicer har arbetat i klubben sedan 2012. Han kommer från Kanada och tävlade där upp till Senior A. Josh har även haft en professionell karriär inom konståkning då han bl.a. turnerade med Disney on ice och Holiday on ice. Han har även jobbat med konståkningsshower på Royal Caribbean Cruise Lines.

 


 

Karolina Degermo har arbetat som tränare sedan 1997 och har steg 3B enligt SKF. 

 


 

 

 

Lisa Li har jobbat flera år i med klubbens skridskoskola och sedan säsongen 2016-2017 även som tränare för klubbens stjärnåkare och träningsgrupper. Lisa är fortfarande aktiv som tävlingsåkare.


 

Veronica Magnusson har arbetat i klubben sedan hösterminen 2017 och har SKFs högsta tränarutbildning steg IV. Veronica har själva tränat och tävlat i konståkning, och har en gedigen erfarenhet som tränare.

 

Uppdaterad: 22 SEP 2020 14:24 Skribent: Karolina Degermo
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info