Hoppa till sidans innehåll
Foto: Oscar Larsson

Klubbkläder


Beställning av klubbkläder 

KK Sollentuna har genom ett samarbete med Stadium tagit fram en kollektion av profilkläder. Kollektionen innehåller olika typer av tränings- och överdragskläder, (ej träningsjacka med kristaller, se kks kollektion nedan)

Vi räknar med att under 1-2 tillfällen per år göra gemensamma klubb beställningar, information om detta läggs då ut på hemsidan. Vill du göra en egen beställning mellan dessa tillfällen går det bra, se instruktion nedan.

Instruktion för beställning av KKS profilkläder:

  1. Gå in på stadium.se,
  2. Till höger ser du rubriken ”Föreningar”. Klicka där.
  3. Sök upp föreningen KK Sollentuna så kommer du in till klubbens microsite där du finner vår kollektion. Här kan du som privatperson beställa allt förutom jackor som endast kan beställas gemensamt av klubben. För hjälp av beställning av jacka kan ni kontakta styrelsen via mail This is a mailto link.
  4. På en del plagg kan du välja till namntryck. Det fältet är i så fall möjligt att skriva i och benämns som ”produkttryck” i beställningsformuläret. Detta tillval kostar 40-50kr extra per plagg, se informationen för respektive plagg. Från och med 2020 är det initialer (max 3 bokstäver) som gäller som namntryck för samtliga kläder förutom för jackan där det är för- eller efternamn som kan väljas.
  5. Gör din beställning, välj betalning- samt leveranssätt. Klart!

Samarbete med Stadium

KK Sollentuna får bonus på alla inköp av profilkläder som görs, så det är ett fint sätt att gemensamt stödja vår klubb. Om du är Stadium medlem (detta medlemskap är kostnadsfritt och kortlöst) kan du också välja att stödja KK Sollentuna genom att registrera klubben som en av de klubbar som du personligen vill stödja - då kommer Stadium att betala extra bonus till klubben på samtliga dina inköp i Stadium butiker, samtidigt som du behåller din egen bonus.

Du kan stödja upp till fyra föreningar samtidigt (kanske har du fler barn som är med i andra föreningar i Sollentuna), bonusen fördelas då mellan dessa föreningar. Du kan välja föreningar på stadium.se/teamsales efter att du registrerat dig (se nedan) eller i en Stadium butik.


KKS kollektion

KKS klubbjacka i svart. Beställning gör ni själva hos norrköpingsskateshop. Använd rabattkod SOLLENTUNA vid beställning så erhåller ni 10% rabatt.

KKS klubbjacka i vit. Beställning gör ni själva hos norrköpingsskateshop. Använd rabattkod SOLLENTUNA vid beställning så erhåller ni 10% rabatt.

KKS klubbväska. Beställning görs hos norrköpingsskateshop.Använd rabattkod SOLLENTUNA vid beställning så erhåller ni 10% rabatt.

 

 

Broderat märke 75mm

Broderat märke 75 mm, säljes på kansliet på Sollentunavallen.

 

Hängsmycke

Hängsmycke med skridsko finns även som mobilsmycke, säljes på kansliet på Sollentunavallen.

Uppdaterad: 15 AUG 2020 21:05 Skribent: Karolina Degermo
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info