Hoppa till sidans innehåll

Klubbens omklädningsrum


Städning av stora omklädningsrummet

Samtliga åkare i tränings- och tävlingsgrupper har möjlighet att byta om och förvara sina skridskor i klubbens stora omklädningsrum.

För att vi alla ska kunna samsas i stora omklädningsrummet och hålla det snyggt och ordentligt, hjälps vi alla åt att städa enligt vårt städschema. 

Vi uppmuntrar att städningen görs gemensamt av åkarna i gruppen då vi tror att det hjälper till med sammanhållning och ansvarskänsla för de gemensamma ytorna. Vi ber alla föräldrar att stötta med planering och genomförande i framför allt i grupper med många yngre åkare.

Regler för omklädningsrummet

  • Koden till omklädningsrummet är hemlig, denna skall hållas internt inom klubben. Tänk på att inte hojta koden till varandra i korridoren och om man tror att någon annan utanför vår klubb har upptäckt koden ska tränarna meddelas omgående. Om du inte har koden än, fråga din tränare på nästa träning.
  • Finns det inte plats i det stora omklädningsrummet när man kommer tar man sin back och sätter sig i något av de andra tilldelade omklädningsrummen.
  • Av säkerhetsskäl, ska dörren till omklädningsrummen ALLTID vara stängd. Sista personen som lämnar omklädningsrummen ska alltid kontrollera att dörrarna är låsta. Gallerdörren till stora omklädningsrummet kan vara lite trög, viktigt att dra till den ORDENTLIGT. Det ligger mycket värdesaker i omklädningsrummen, inklusive skridskor, därför är detta otroligt viktigt. Det är inte kul för någon om man skulle bli av med något.
  • Allas backar är privata. Vi lånar inte saker ur någon annans back utan att fråga.
  • Man får inte förvara mat eller frukt i sin back i omklädningsrummet
  • Alla ansvarar för att plocka i ordning efter sig och lämna omklädningsrum och toaletter rena och snygga även om vi har ett städschema.

 

Utöver ovan är det viktigt att tänka på att vi fortfarande befinner oss i en pandemi även om FHM släppt restriktionerna förespråkar vi fortsatt att tänka på att hålla avstånd, tvätta händer noggrant och ofta. Häng inte i omklädningsrummet i "onödan" utan ta din back, byt om och gå ut i ishallen. Viktigast av allt, kom inte till träning om du känner minsta symptom.

Om man vill förvara sina skridskor i omklädningsrummet och ännu inte har en back, mejla till This is a mailto link och skriv namn och grupp så fixar vi en back till er.

Det är självklart inte tvingande att förvara sina skridskor i omklädningsrummet men alla får om man vill.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

 

Uppdaterad: 08 NOV 2021 20:27 Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info