Hoppa till sidans innehåll

Arbetsgrupper 2020-2021


KK Sollentuna har 8 arbetsgrupper där aktiva föräldrar från styrelsen ingår som arbetar för klubbens framtid, gemenskap och trivsel. En förälder från varje konståkningsgrupp ska delta och aktivt jobba när klubben anordnar ett arrangemang men vi ser även gärna att man arrangerar sig i någon arbetsgrupp. Tillsammans kan vi göra mycket och det blir lite jobb per person.

Här nedan ser du vad de olika arbetsgrupperna jobbar med.

 1. Ekonomi
  Gruppen 
  ansvarar för att hantera ekonomiska frågor i klubben.

 2. IT
  G
  ruppen ansvarar för att hantera frågor förande it-infrastrukturen mm i klubben.

 3. Event
  Gruppen ansvarar för att hantera klubbens arrangemang och aktiviteter. Utifrån klubbens årsplanering, ansvarar gruppen för att aktiviteterna genomförs. Klubbens aktiva föräldrar, tränare, åkare, tävlingsledare etc, finns till Event-gruppens förfogande. Tävlingsledning, Lägeransvar och Showgruppen ingår inte i denna grupp, men arbetar nära tillsammans vid planering av tävlingar.

 4. Tävlingsledning
  Gruppen ansvarar för genomförandet av klubbens tävlingar. Se Instruktioner hos Svenska konståkningsförbundet, samt Stockholms konståkningsförbund för vilka arbetsuppgifter som ingår. Gruppen arbetar i nära samarbete med Eventgruppen, då det är Eventgruppen som hantera bemanningen för tävlingarna.

 5. Läger
  Gruppen ansvarar för genomförandet av klubbens läger.

 6. Show
  Gruppen ansvarar för att planera eventuella shower.

 7. Tränaransvar
  Gruppen ansvarar för att hantera hantera tränar och frågor rörande deras avtal och villkor. Gruppen ansvarar även för årsmötet, samt kontakt med Svenska Konståkningsförbundet och Stockholms Konståkningsförbund etc.

 8. Kommunikation
  Gruppen ansvarar för att hantera klubbens kommunikation, samverkan och trivsel tillsammans med övriga klubbar i ishallen, vaktmästare och kommunen.

Här finns mer information om varje grupps arbetsuppgifter och kontaktpersoner KKSollentunas arbetsgrupper.

Önskar du delta i någon grupp kontakta oss i styrelsen

Uppdaterad: 21 FEB 2021 11:19 Skribent: Ulrika Fridsell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
KK Sollentuna - Konståkning
Box 704
19127 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info